Διαφορα

Τι σημαίνει για σένα η σχολή που σπουδάζεις!

Κι όμως η σχολή που σπουδάζεις λέει πολλά για σένα.

 

Εμείς, πανάσχετοι με την ψυχολογία και παρότι έχουμε πέσει έξω για ανθρώπους χιλιάδες φορές, ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ να σε ψυχολογήσουμε με βάση τη σχολή στην οποία λιώνεις.

 

Γιατί πιστεύουμε ότι μέσα απ' την φοιτητική επιλογή σου, μπορούμε να δούμε την ψυχή σου γυμνή από φτιασίδια (τέλεια έκφραση).

 

Και τι πραγματικά έχεις στο βάθος του μυαλού σου.

 

Τσέκαρε μία σειρά από ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

 

Φιλοσοφική

Σε νοιάζει πάνω από όλα η κλασική παιδεία και ο πελάτης σου να απολαμβάνει μία μοναδική εμπειρία καφέ.

 

Ψυχολογία

Είσαι πολύ ευαίσθητος. Στεναχωριέσαι που υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω σου με προβλήματα, που σε έχουν ανάγκη πραγματικά και εσύ ακόμα δεν έχεις πάρει το πτυχίο σου, ώστε να αρχίσεις να βγάζεις λεφτά απ’ τη δυστυχία τους.

 

Νηπιαγωγών

Λατρεύεις τους κοντούς και ανώριμους ανθρώπους.

 

Ιατρική

Δεν σε πειράζει να διαβάζεις όλη μέρα για 10 χρόνια, αρκεί να μπορείς αύριο μεθαύριο να πλησιάζεις έξω άγνωστα γκομενάκια και να τους λες "Γεια σου, είμαι ο Γιώργος. Και μιας και το 'φερε η κουβέντα. Είμαι γιατρός".  Πότε το 'φερε η κουβέντα; ΠΟΤΕ! ΜΗΝ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.