Διαφορα

Ημερίδα: "Καλές πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδας"

Το Συμβούλιο της Ευρώπης, ο Δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης διοργανώνουν ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

 

Θα λάβει χώρα στις 27 Ιουνίου, στην αίθουσα του πνευματικού Κέντρο του Δήμου Τρίπολης "Π. Αλεξόπουλου" από τις 11:00 π.μ έως τις 2:30 μ.μ με στόχο την ανάδειξη και την ανταλλαγή Καλών Πρακτικών σε τοπικό επίπεδο.

 

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του Κοινού Έργου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Θεσμική Ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα που υλοποιείται από το Κέντρο Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα «Καλές Πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδας» και τις βραβευμένες από το Συμβούλιο της Ευρώπης Καλές Πρακτικές του Δήμου Τρίπολης DIGITAL TOUR και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας LEONIDIO CLIMBING PARK.

 

Θα μπορέσετε επίσης να πληροφορηθείτε για το νέο Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση» που πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα από το Συμβούλιο της Ευρώπης με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.