Διαφορα

Καύσωνας μεν, αλλά όχι υπερβολές (pics)!

Δεν αναμένεται η θερμοκρασία στην Τρίπολη να ξεπεράσει τους 36°C Τετάρτη και Πέμπτη, πιο ζεστές ημέρες τις εβδομάδας.



Από την περασμένη εβδομάδα ακούμε και διαβάζουμε ειδικούς και μη να τοποθετούνται σχετικά με τις θερμές μάζες που έχουν επισκεφθεί ήδη τη χώρα μας δημιουργώντας ακόμη έναν καύσωνα το εφετινό καλοκαίρι.

Με τα δεδομένα όμως των επιστημόνων η θερμοκρασία στην πόλη μας δεν αναμένεται να ξεφύγει σε επίπεδα παρόμοια με αυτά της περασμένης εβδομάδας όπου χτύπησε και 40άρια.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν και είναι από το meteo.gr, μπορείτε να δείτε μέχρι που θα... σκαρφαλώσει το επόμενο διήμερο ώστε να οπλιστείτε με την ανάλογη υπομονή.



Καλλιάνος: Τι περιμένει την Πελοπόννησο Τετάρτη και Πέμπτη

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στo facebook έχει αναφερθεί ειδικά στην Πελοπόννησο και στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο και μεθαρίο,

Συγκεκριμένα αναφέρει

Η θερμοκρασία δεν θα υποχωρήσει απότομα, όπως συνέβη με τον προηγούμενο ισχυρότατο καύσωνα. Η πτώση του υδραργύρου θα λάβει χώρα πολύ σταδιακά και έτσι, ενώ την Πέμπτη θα είναι η τελευταία μέρα του καύσωνα, μια σχετική ζέστη θα επικρατήσει μέχρι και το Σάββατο για αρκετές περιοχές της χώρας.

- Δυτική Πελοπόννησος :
Τετάρτη : 41-42°C
Πέμπτη : 40-41°C
Παρασκευή : 37°C

- Ανατολική Πελοπόννησος :
Τετάρτη : 41°C (Στη Λακωνία τοπικά 42°C)
Πέμπτη : 39-40°C
Παρασκευή : 37-38°C

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.