Διαφορα

Μια μέρα και μια νύχτα στο Άστρος! (photos)

Mία όμορφη, γεμάτη μέρα και νύχτα στο Παράλιο Άστρος...

 

Στο Παράλιο Άστρος μπορείς να ξεκινήσεις την ημέρα σου με πρωινό μπανάκι στην όμορφη παραλία τρώγοντας το πρωινό σου στο όμορφο Del Mar, κάνοντας ηλιοθεραπεία και αργότερα πίνοντας την δροσερή μπυρίτσα σου. 

Μετά από μια ζεστή μέρα στη θάλασσα επιβάλλεται όμως και ένα καλό φαγητό στο εξαιρετικό εστιατόριο Estella... το οποίο θα σας ξετρελάνει με τα υπέροχα εδέσματα του.

Το απόγευμα μπορείς να συνεχίσεις την βόλτα σου περπατώντας στα γραφικά σοκάκια του, παρατηρώντας τα καταστήματα και κυρίως τα καλοδιατηρημένα πετρόχτιστα σπίτια... Και ύστερα να καταλήξεις στο ανοιχτό θεατράκι δίπλα στο φάρο και να αγναντέψεις το απέραντο μπλε της θάλασσας.

Όσοι είναι λάτρεις του απογευματινού μπάνιου, μπορούν να δοκιμάσουν και water sports... ιδίως το surfing αφού το Παράλιο Άστρος φημίζεται για το αεράκι του τις απογευματινές ώρες. 

Για το βράδυ σας αφήσαμε για περπάτημα το ιστορικό κάστρο που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου. Μόλις φτάσετε, η θέα θα σας ανταμείψει... είναι μαγευτική.

Όμως ένα καλό βράδυ δεν μπορεί να κλείσει χωρίς ποτάκι.  Tώρα που έχουμε καλοκαίρι, με εξωτικά κοκτέιλς στα ντιζα'ι'νάτα cafe restaurants Del mar & Estella!

To Άστρος φημίζεται όμως και για τις χορταστικές και πεντανόστιμες κρέπες του. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε φάει μια τέλεια κρέπα από το Crepa' s House μετά από μεσημεριανή βόλτα ή ξενύχτι, η οποία μας έμεινε αξέχαστη!

Ένας γρήγορος παραθαλάσσιος προορισμός που είναι γεμάτος αξιοθέατα και επιλογές για τους παραθεριστές της.

Ένας υπέροχος προορισμός, στην όμορφη Αρκαδία μας!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.