Διαφορα

Μόνικα: "Η Στάλα ηχογραφήθηκε στο Άστρος"! (video)

Το πρώτο τραγούδι με ελληνικούς στίχους της Μόνικα ηχογραφήθηκε στο Άστρος! 

 

Ένα αισιόδοξο και λυρικό τραγούδι, εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι, είναι η πρώτη ελληνόφωνη δημιουργία της γνωστής κι αγαπημένης συνθέτριας, στιχουργού και ερμηνεύτριας, Μόνικα. Το τραγούδι της "Στάλα", όπως η ίδια δηλώνει στην περιγραφή του, ηχογραφήθηκε στο εξοχικό της σπίτι στο Άστρος, το οποίο πολλές φορές έχει κατονομάσει σε συνεντεύξεις της ως το αγαπημένο της μέρος από το οποίο αντλεί έμπνευση και χαρά για δημιουργία.

 

Η γλυκύτατη και σεμνή καλλιτέχνιδα, η οποία πλέον πραγματοποιεί διεθνή καριέρα εργαζόμενη σε χώρες της Ευρώπης αλλά και τις ΗΠΑ, αφού ευχαριστεί όλους του συντελεστές της νέας της αυτής παραγωγής, δηλώνει: "Αφιερώνω τη Στάλα στην Ελλάδα μας ελπίζοντας ν’ αρχίσει σιγά-σιγά να χαμογελάει". Της ευχόμαστε ολόψυχα - αν και είμαστε σίγουροι- να έχει κι αυτή η δουλειά της την καλύτερη δυνατή επιτυχία!

 

Πηγή: astrosnews.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.