Διαφορα

Η πρώην Μις Κολοράντο παντρεύεται Αρκά στο Άργος!

Κόρη μεταναστών, η καταγωγή του πατέρα της Ελεάννας είναι από την Αργολίδα, ενώ της μητέρας της από την Αστυπάλαια, ζει μόνιμα στο Ντένβερ.

 

Ελεάννα Λιβαδείτη! Tο κορίτσι που κατάφερε να στεφθεί Μις Κολοράντο τον Οκτώβριο του 2013 και να φτάσει μια «ανάσα» πριν κατακτήσει τον τίτλο της Miss Universe το 2014 ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Άργος. 

Η πανέμορφη καλλονή έκανε σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και αν και εργάστηκε σε επιχειρήσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ.

Η Ελεάννα Λιβαδείτη την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Άργος θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Τάκη Ανδριανάκο -που έχει καταγωγή από την Τρίπολη. Το γλέντι του γάμου θα γίνει παραδοσιακά σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη χώρα μας, καθώς επέλεξε ο γάμος να γίνει στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι γονείς της Ελεάννας. 

Η ίδια, μοιράζεται στα social media, προσωπικές της στιγμές! Πρόσφατα επισκέφθηκε την Ακρόπολη, λίγο πριν μεταβεί στο Άργος για να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του γάμου.

 

Πηγή: Peoplegreece.com 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.