Διαφορα

Γνωρίστε καλύτερα τις τοπικές παραλίες!

Το μοναδικό κομμάτι της Αρκαδικής γης που βρέχεται από θάλασσα είναι αυτό της Κυνουρίας.

 

Βρίσκεται στο ΝΑ μέρος του Νομού στον Αργολικό κόλπο και στο Μυρτώο πέλαγος. Πρόκειται για μια πεντακάθαρη, ακίνδυνη θάλασσα, που συνδυάζει τα πανέμορφα παραλιακά θέρετρα (Ξηροπήγαδο, Παράλιο Άστρος, Άγιος Ανδρέας, Αρκαδικό χωριό, Τυρό, Λεωνίδιο κ.α) με την εύκολη, από Αττική και Τρίπολη, πρόσβαση!

 

Εύκολα ανηφορίζεις στον Κοσμά, προς τα γραφικά Τσακωνοχώρια- τον Πραστό, την Καστάνιτσα... - κι ακόμα στον Άγιο Πέτρο, το Καστρί... 

 

Οι Κυνουριακές παραλίες, τους καλοκαιρινούς μήνες, δέχονται χιλιάδες ξένους και ντόπιους, παραθεριστές οι οποίοι τις προτιμούν, για τον ήλιο, τη φιλοξενία, την εξυπηρέτηση, την καθαριότητα της θάλασσας, τη γραφικότητα τους, το παραδοσιακό της εμφάνισής τους, την ποιότητα και τον τρόπο ζωής των κατοίκων, την πρόθυμη και άψογη παροχή υπηρεσιών!

 

Ενοικιαζόμενα δωμάτια υπάρχουν άφθονα, καθαρά... Άφθονο είναι και το ψάρι για τους παραθεριστές. 

 

Προσφέρεται για όλα τα σπορ η Κυνουριακή θάλασσα, καθώς και για όλα τα ήδη ψαρέματος. Επίσης πολύ συχνά φιλοξενούνται, παντός είδους, πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τέρψη των παραθεριστών!

 

Δεν είναι υπερβολικό, να ισχυριστούμε, πως οι Κυνουριακές θάλασσες και παραλίες, δεν έχουν να ζηλέψουν, τίποτα το ιδιαίτερο... και από τις πλέον φημισμένες της χώρας μας τουναντίον, υπερτερούν!

 

Κάνε κι εσύ το QUIZ για να δεις αν γνωρίζεις της Αρκαδικές παραλίες... κλικ ΕΔΩ!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.