Διαφορα

Σκηνοθέτησε απαγωγή για να δει αν τον αγαπά ο πατέρας του!

Του έστειλε βίντεο με τον ίδιο να είναι δεμένος και φιμωμένος!



Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο βρήκε 18χρονος από την Κίνα προκειμένου να διαπιστώσει αν ο πατέρας του τον αγαπά αρκετά.

Συγκεκριμένα, ο Zhu σκηνοθέτησε την "απαγωγή" του και ζήτησε λύτρα από τον ίδιο του τον πατέρα αγωνιώντας για το αν ο πατέρας του θα δώσει τα χρήματα για χάρη του.

Ο φοιτητής πανεπιστημίου ζήτησε μάλιστα ως "απαγωγέας", χρήματα προκειμένου να μην πουλήσουν τα όργανά του, ενώ το είχε σκηνοθετήσει τόσο που φρόντισε να φθάσει στα χέρια του πατέρα του ένα βίντεο με τον ίδιο να είναι δεμένος και φιμωμένος.

Η μητέρα του 18χρονου μην έχοντας ιδέα για την πράξη του γιου της, δανείστηκε χρήματα προκειμένου να καταφέρει να τον πάρει πίσω από τους «απαγωγείς», ενώ η γιαγιά του στο άκουσμα της είδησης έπαθε σοκ και μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί.

Η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η απαγωγή δεν υπήρξε ποτέ και ότι ο ίδιος ο 18χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του επειδή πίστευε ότι ο πατέρας του δε νοιάζεται για εκείνον και ήθελε να διαπιστώσει ότι όντως τον αγαπά.

Πηγή: topontiki.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.