Διαφορα

Happy hour... και στις τράπεζες

Τα τελευταία χρόνια το happy hour έχει καθιερωθεί στις ελληνικές επιχειρήσεις όμως πρώτη φορά το συναντάμε και... σε τράπεζα.

 

Οι τράπεζες θέλοντας να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, ενσωμάτωσαν το δικό τους happy hour στις τραπεζικές συναλλαγές και πληρωμές.

Τη δυνατότητα να πληρώσουν όλους τους λογαριασμούς τους δωρεάν στο δίκτυο της Eurobank έχουν καθημερινά οι πελάτες της τράπεζας, κατά τη διάρκεια του Happy Hour.

Πραγµατοποιώντας καθηµερινά µέχρι και 31/8 µεταξύ 08:00 - 10:00 π.µ. τις πληρωµές των λογαριασµών σας στις Αυτόµατες Ταµειακές Μηχανές (ΑΤΜ) ή τα Κέντρα Αυτόµατων Συναλλαγών (APS) αντί του ταµείου, η τράπεζα σάς κάνει δώρο τα έξοδα πληρωµής (προµήθεια).

Το "Happy Hour" αφορά στο σύνολο των πληρωµών που υποστηρίζονται από τα εναλλακτικά ∆ίκτυα της τράπεζας, χωρίς µέγιστο όριο συναλλαγών ή άλλες προϋποθέσεις συµµετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η τράπεζα προσφέρει το πακέτο "Δωρεάν Συναλλαγών" για πληρωμές και μεταφορές ποσών σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών μέσω e-banking με κόστος 1 ευρώ το μήνα.

Άραγε θα το "αντιγράψουν" και οι άλλες τράπεζες; Μένει να το δούμε.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.