Διαφορα

winamp wmp real qt

Βανδαλισμοί στα Seatrac της Καλαμάτας

Ένα πρόβλημα έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες στην Καλαμάτα και έχει να κάνει με φθορές που προκαλούνται στα Seatrac, τα μηχανήματα δηλαδή που επιτρέπουν σε άτομα που βρίσκονται σε καροτσάκι να μπαίνουν αυτόνομα στη θάλασσα.

 

Σχολιάζοντας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ,  Δ. Βεργόπουλος,  αυτά τα φαινόμενα, είπε ότι τα Seatrac αποτελούν πολύ σημαντικό βοήθημα που εδώ και δύο χρόνια έχει τοποθετηθεί στην Καλαμάτα και επιτρέπει σε ΑμΕΑ να απολαμβάνουν τη θάλασσα. Ουσιαστικά, όπως υποστήριξε, επιτελούν κοινωνικό έργο και θα πρέπει όλοι να τα σεβόμαστε. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες και ειδικά στο μηχάνημα μπροστά στην Ανάσταση, δεν υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός.

 

Αυτό που ζήτησε από την πλευρά του είναι σεβασμός και φροντίδα προς τα Seatrac, αφού υπάρχουν για μια ειδική χρήση και πρέπει να τα προστατεύουμε από βανδαλισμούς.

 

Πηγή: tharrosnews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.