Διαφορα

winamp wmp real qt

Έχουν φωτογραφία του μανιακού εμπρηστή

"Ζήτημα τιμής" η σύλληψή του...

 

Με "όπλο" μία φωτογραφία που έφτιαξαν οι ειδικοί της Αστυνομίας και μοιράστηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον εντοπισμό του και την αντιμετώπιση της δράσης του, προσπαθούν να συλλάβουν τον πυρομανή.

Tο τελευταίο διάστημα χτυπώντας τη νύχτα έχει παραδώσει στις φλόγες περισσότερα από 11 οχήματα που ήταν σταθμευμένα κατά κύριο λόγο σε πυλωτές πολυκατοικιών της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το patrastimes τόσο στους σταθμούς της ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει διανεμηθεί φωτογραφία του φερόμενου ως εμπρηστή των μηχανών και αυτοκινήτων. Την ίδια στιγμή επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις των κατοίκων της Πάτρας καθώς είναι άγνωστό πότε και σε ποια περιοχή ο εμπρηστής θα κάνει το επόμενο χτύπημα.

Στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και της ασφάλειας προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε πληροφορία που μπορεί να τους φανεί χρήσιμη για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης είναι ένας εύσωμος άντρας ύψος περίπου ένα και ογδόντα ο οποίος τις νυχτερινές ώρες επιλέγει να χτυπήσει και να σπείρει τον πανικό.

Το λάθος του δράστη

Σύμφωνα με το Tempo24 ο δράστης στο χτύπημα που έκανε τα ξημερώματα της Παρασκευής, έκανε ένα λάθος. Τον είδαν γείτονες και τον κυνήγησαν, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον πιάσουν. Έτσι οι μάρτυρες έδωσαν κάποια χαρακτηριστικά του στις Αρχές και πλέον υπάρχει ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια τους.

Πυροσβεστική Υπηρεσία και Ασφάλεια Πατρών, βρίσκονται επί ποδός και το θεωρούν… ζήτημα ασφάλειας αλλά κυρίως τιμής να πιάσουν το δράστη ή τους δράστες.

Έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές όμως δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα εκτός από ένα άτομο που συνελήφθη, το οποίο όμως όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο δεν είχε εμπλοκή.

 

Πηγές: newsit.gr,  PatrasTimes, Tempo24

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.