Διαφορα

Κινδυνεύει να μείνει σημαδεμένη σε όλη της τη ζωή από μέδουσα

35χρονη από την Πάτρα κινδυνεύει να μείνει σημαδεμένη σε όλη της τη ζωή από μέδουσα...

 

Το λάθος που έκανε η γυναίκα όταν βγήκε από την παραλία χειροτέρεψε την κατάσταση.

Δραματική εξέλιξη είχε το μπάνιο για μια 35χρονη μητέρα δύο παιδιών στην θαλάσσια περιοχή του Δρεπάνου. Η άτυχη γυναίκα από την Πάτρα δέχθηκε ενώ κολυμπούσε την «επίθεση» μεγάλης μέδουσας της οποίας τα πλοκάμια κόλλησαν στο πρόσωπό της.   Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα στον πανικό της βγήκε έντρομη στη στεριά και έκανε το λάθος να ρίξει επάνω ζεστό νερό, με αποτέλεσμα αυτή να μετατραπεί σε «βεντούζα» και να παραμένει κολλημένη σε τμήμα του στήθους της και του προσώπου της.  

Η αδυναμία αποκόλλησης της μέδουσας από το σώμα της σε συνδυασμό με τους αφόρητους πόνους, την οδήγησε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου εκεί για την αφαίρεση της έγινε επέμβαση, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διήμερη νοσηλεία της και της τοποθετήθηκε και ορός. 

Η 35χρονη, η οποία εργάζεται περιστασιακά αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό σπιτιών, πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία δύο ημερών. Το χειρότερο όμως γι' αυτή είναι πως κινδυνεύει για όλη τη ζωή να φέρει σημάδια στο πρόσωπο και το στήθος της καθώς τα αποτυπώματα από τις πληγές της μέδουσας θα μείνουν.  

Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα – όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί – είναι να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση το κόστος της οποίας εκτιμάται πως θα φτάσει τις 3.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν διαθέτει. 

 

Πηγή: deite.gr, lifo.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.