Διαφορα

Διανομή τροφίμων στη Νότια Κυνουρία

Διανομή τροφίμων σε άπορους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στη Νότια Κυνουρία.

 

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). 

 

Κ Α Λ Ε Ι

"Τους Ωφελούμενους

 

του Κοινωνικού Εισοδήματος και του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία,

 

για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για τα είδη: ΜΟΣΧΑΡΙ, ΧΟΙΡΙΝΟ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΦΕΤΑ, ΥΓΡΟ ΓΕΝ. ΧΡΗΣΗΣ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΠΕΛΤΕ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΑΚΕΣ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΗΛΑ

 

Για το Λεωνίδιο, η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά:

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, 10:30 - 14:00 & 

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017,   08:00 - 11:00 

στο Παλιό Δημαρχείο Λεωνιδίου   

και για τον Τυρό στο Δημοτικό Κατάστημα, ύστερα από τηλεφωνική ενημέρωση

 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος ή τηλεφωνικά & θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους. 

 

Τα νωπά προϊόντα που θα περισσέψουν, θα δοθούν σε κοινωνικές δομές.

 

Πληροφορίες: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, Φύττα Κατερίνα τηλ. 2757360226 (Λεωνίδιο) και Λάμπρου Παναγιώτα τηλ 2757360107 (Τυρός) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

Λυσίκατος Χαράλαμπος"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.