Διαφορα

"Είχα ωραία παιδικά χρόνια στο χωριό Τρόπαια"

Η Νάντια Καραγιάννη μίλησε σε συνέντευξή της για τη συνεργασία με τον γιο της και για τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας.

 

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεσαι με το γιο σου επαγγελματικά.

 

Συνεργάζομαι και με το γιο μου, τον Νικόλα  Καραγιάννη, που είμαστε μαζί τουλάχιστον 7 χρόνια επαγγελματικά. Ήθελα να γίνει τραγουδιστής αλλά όσο μαγικός κι αν είναι αυτός ο χώρος, έχει μεγάλες δυσκολίες. Παρακολουθώντας εμένα σπίτι να μελετάω ασταμάτητα όλα το είδη της ελληνικής μουσικής, μοιραία είχε επιρροές από αυτόν το χώρο. Ο αδελφός μου είναι ο Μπάμπης Τσέρτος, είμαστε από ένα περιβάλλον που όλοι αγαπούσαμε το τραγούδι.

 

Είμαστε μια ωραία, δεμένη οικογένεια. Είχα ωραία παιδικά χρόνια στο χωριό Τρόπαια Αρκαδίας. Στο σχολείο πρωτοστατούσα σε όλες τις εκδηλώσεις. Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω τραγουδίστρια, δεν μου είπαν ποτέ το αντίθετο, ούτε στον αδελφό μου. Τότε υπήρχε μεγάλο ταμπού για τις τραγουδίστριες, στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 που ξεκίνησα. Με το που έλεγα στον ταξιτζή να με πάει στο κέντρο που τραγουδούσα, αμέσως με κοίταζε διαφορετικά, κι αυτό το κουβαλούσα για πολλά χρόνια, βέβαια μετά πήρα αυτοκίνητο.

 

Όταν έλεγες ότι ήσουν τραγουδίστρια, σε κοιτούσαν περίεργα;

 

Ναι, βέβαια, πολλές φορές δεν έχουν άδικο, γιατί το επάγγελμα μας είναι εντελώς ελεύθερο, όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει, είτε έχει παιδεία είτε δεν έχει είτε έχει καλή φωνή είτε όχι. Δεν με άγγιξαν καθόλου τα όσα συνέβαιναν, παρόλο που μου πρότειναν κάποιες συναδέλφισσες, μόλις τελειώναμε από το μαγαζί να πάμε "κάπου αλλού". Δεν έχω κάνει κονσομασιόν.

 

Έρχονταν Άραβες δισεκατομμυριούχοι στα μαγαζιά που δούλευα με μεγάλα ονόματα. Μου πρότειναν μετά το μαγαζί να πάμε να κάνουμε «παρέα», αρνήθηκα, δεν το έχω κάνει ποτέ. Κοριτσάκι, μου έφερναν και δαχτυλίδια επάνω στην πίστα, τα έδινα στο μετρ και τα επέστρεφε, δεν ήθελα τέτοια μπλεξίματα, είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτά τα πράγματα. Ήθελα να ασχοληθώ με τη νομική, γιατί η δικηγορία ήταν η ενασχόληση του πατέρα μου και τελικά πήγα προς το τραγούδι πολύ συνειδητά. Είχα άγνοια για πάρα πολλά πράγματα, αλλά πάντα ήθελα να με κοιτάζουν οι άλλοι ως τραγουδίστρια και όλα τα άλλα να έρχονται μετά. Ποτέ δεν ντύθηκα προκλητικά στην πίστα.

 

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.