Διαφορα

Γέννησε στα σκαλιά του νοσοκομείου!

Με ιδιαίτερο τρόπο έφερε στον κόσμο το παιδί της, μία νεαρή γυναίκα από το Άργος.

 

Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, με προορισμό το Μαιευτήριο ΙΑΣΩ στην Αθήνα αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το μαιευτήριο ένιωσε έντονους πόνους.


Έτσι,αποφάσισαν να μεταφερθούν στο κοντινότερο νοσοκομείο που υπήρχε. Έτσι κατά την είσοδο της, λοιπόν, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και λίγο πριν την εισαγωγή της, επήλθαν οι πόνοι και γέννησε έξω από τα σκαλιά του Νοσοκομείου Κορίνθου φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Το προσωπικό του Νοσοκομείου έσπευσε τάχιστα και βοήθησε την κοπέλα. O κόσμος στο προαύλιο του νοσοκομείου δεν πίστευε αυτό που έβλεπε...


Το ίδιο δεν θα θυμάται ποτέ τον περιπετειώδη τρόπο με τον οποίο ήρθε στη ζωή, όμως είναι σίγουρο ότι η μητέρα του αλλά και ο πατέρας – αυτόπτης μάρτυρας- θα του τον αφηγηθούν πολλές φορές.


Είναι αξιοσημείωτη η άμεση ιατρική εξυπηρέτηση, οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα κατάφεραν.


korinthostv.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.