Διαφορα

Διαμαρτυρία κατοίκων του Σέχι για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Η τοποθέτηση της κεραίας σε πολυκατοικία, έχει προκαλέσει αναβρασμό σε κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι υποστηρίζουν πως τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

 

Γι' αυτό το λόγο, καλούν σε διαμαρτυρία, μέσω λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, σε οδό της περιοχής, όπου βρίσκεται το παραπάνω κτήριο. Μάλιστα, έχει αναρτηθεί φωτογραφία, στην οποία αναφέρεται πως έχει...καμουφλαριστεί η κεραία, ενώ κάτοικοι της περιοχής, προφανώς, έχουν τοποθετήσει και ανακοινώσεις διαμαρτυρίας- που αναφέρονται στην επικινδυνότητα των κεραιών- σε διάφορα σημεία.

Να σημειωθεί πως η εν λόγω κεραία, σύμφωνα με απόφαση που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια, έχει λάβει νόμιμη αδειοδότηση. Η ανάρτηση στη Διαύγεια έχει ΑΔΑ: 9ΒΣΜ639-Χ58.

 

Ωστόσο, το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει αντίστοιχες περιπτώσεις είναι "ομιχλώδες" και προβλέπει διαδικασίες που κάτοικοι αμφισβητούν πως τηρήθηκαν στη συγκεκριμένη περίπτωση.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.