Διαφορα

winamp wmp real qt

Σε πρώτο πλάνο η Πελοπόννησος για ξενοδοχειακές επενδύσεις

Επενδύσεις σε δέκα ξενοδοχεία σχεδιάζει η TUI-Σε πρώτο πλάνο Κρήτη, Πελοπόννησος

 

Την περαιτέρω ανάπτυξη της παρουσίας της στην Ελλάδα σχεδιάζει  η TUI, ο μεγαλύτερος touroperator διεθνώς και συνάμα καλύτερος πελάτης του Ελληνικού τουρισμού με 2,5 εκατομμύρια αφίξεις το 2017.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη τύπου επικεφαλής τον CEO της εταιρίας, Friedrich Joussen η TUI ετοιμάζει να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της  δέκα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στη χώρα μας κύρια σε περιοχές της νησιωτικής χώρας και ενδεχομένως στην Πελοπόννησο.

 

"Είμαστε σύμμαχοι και εταίροι με την Ελλάδα, φέρνουμε κάθε χρόνο πάνω από 2,5 εκατ. τουρίστες, ποσοστό άνω του 10% επί του συνολικού ελληνικού τουρισμού και σκοπεύουμε να επενδύσουμε περαιτέρω σε νησιά αλλά και άλλους προορισμούς όπως για παράδειγμα η Πελοπόννησος", ανέφερε ο Friedrich Joussen που είχε συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και σε αυτή συμμετείχαν η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. Εκεί συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη υποδομών, τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και τη διασύνδεση του τουρισμού με άλλους παραγωγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως η αγροτοδιατροφή και η πρωτογενής παραγωγή, προκειμένου τα οφέλη του να διαχυθούν στις τοπικές κοινωνίες. 

 

Πηγή: reporter.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.