Διαφορα

Διαγωνισμός για συλλογή και μεταφορά αποβλήτων

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ".

 

Προϋπολογισμός : 34.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

Αναλυόμενο σε 27.360,00 € κόστος υπηρεσίας συν ΦΠΑ 24% 6.566,40 € (στρογγυλοποίηση 73,60€)

Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Νότιας Κυνουρίας

CPV: 90511000-2 Υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων

 

Χρόνος και Τόπος Διεξαγωγής Διαγωνισμού : Δημαρχείο Νότιας Κυνουρίας, µε καταληκτική ημερομηνία υποβολής στις 26/10/2017, ηµέρα Πέμπτη και ώρα έναρξης υποβολής προσφορών 10:30π.µ και λήξης 11:00 π.µ.

Διάρκεια του Έργου: Η διάρκεια της υπηρεσίας ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης που θα έχει αναρτηθεί στο κεντρικό ηλεκτρονικό μητρώο (ΚΗΜΔΗΣ) και μέχρι την 31/3/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως του συμβατικού ποσού, αν αυτό επέλθει νωρίτερα της 31/3/2018.

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει αποκλειστικά της προσφερόμενης τιμής για την ανάδειξη αναδόχου με τίτλο:

"ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ"

Ο συνολικός προϋπολογισμός της υπηρεσίας ανέρχεται στο ποσό των 34.000,00 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανόμενου του αναλογούντος Φ.Π.Α.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης από το Δήμο (Αρμόδια Μαντζανά Γεωργία τηλ: 2757022807 ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω στοιχεία και ταχυδρομικά, εφόσον τα ζητήσουν έγκαιρα και εμβάσουν, κατόπιν συνεννόησης με την αναθέτουσα αρχή πέραν της αναφερόμενης στο προηγούμενο εδάφιο δαπάνης και τη δαπάνη της ταχυδρομικής αποστολής.

Η αναθέτουσα αρχή αποστέλλει τα  ζητηθέντα  στοιχεία  μέσω  των  Ελληνικών  Ταχυδρομείων  ή ιδιωτικών εταιρειών μεταφοράς αλληλογραφίας και χωρίς να φέρει ευθύνη για την έγκαιρη άφιξη τους στον ενδιαφερόμενο.

Επίσης είναι διαθέσιμα και από τον ιστότοπο του Δήμου, www.notiakynouria.gov.gr

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει:

 

1. τη συλλογή και μεταφορά, στον κατάλληλο χώρο του Δήμου, των απορριμμάτων από τους

 παραδοσιακούς οικισμούς του Δήμου όπου δεν είναι δυνατή η προσέγγιση των απορριμματοφόρων του Δήμου

2. την συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό) στα πλαίσια του προγράμματος ανακύκλωσης του Δήμου, από τα διάφορα σημεία όπου του Δήμου όπου βρίσκονται οι κάδοι ανακύκλωσης ή άλλα σημεία συλλογής ανακυκλώσιμων και τη μεταφορά τους στα τελικά σημεία διάθεσης.

Αναλυτικά στοιχεία και προδιαγραφές εκτέλεσης της Υπηρεσίας στο Παράρτημα Β της διακήρυξης και στη σχετική Μελέτη (55/2017).

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι νόμιμα ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα «Αποκομιδή Απορριμμάτων» στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή δυνάμει της νομοθεσίας του κράτους μέλους στο οποίο είναι εγκατεστημένοι και διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό, για την εκτέλεση της εργασίας, και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Ο απαιτούμενος εξοπλισμός περιγράφεται στο Άρθρο 9 της διακήρυξης. Δικαιούμενοι συμμετοχής :

Υποψήφιοι ή προσφέροντες και σε περίπτωση ενώσεων, τα μέλη αυτών μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα εγκατεστημένα σε:

• Κράτος- μέλος της Ένωσης

• Κράτος- μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ)

• Σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει της ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1,2,4, και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος Ι της άνω Συμφωνίας καθώς και

• Σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση της γ’ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων

 

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής. (έκτο εδ. της παρ. 1.α του άρθρου 72 του Ν. 4412/2016) Η παρούσα διακήρυξη θα δημοσιευθεί:

Α) στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ), Β) στην ιστοσελίδα του Δήμου www.notiakynouria.gov.gr, Γ) Περίληψη της παρούσας διακήρυξης θα αναρτηθεί και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, Δ) στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, Ε) στην εφημερίδα «Καθημερινά Νέα», σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν.4469/2017

Τα έξοδα δημοσιεύσεως στον Ελληνικό Τύπο βαρύνουν τον Ανάδοχο .

Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από Ίδιους Πόρους (ΚΑ 20-6414.003)

 

Λεωνίδιο, Οκτώβριος 2017

Ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Λυσίκατος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.