Διαφορα

Τρίπολη: Ενημέρωση για το φαινόμενο της έμφυλης βίας

Tην Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του ΠΓΝΤρίπολης (αίθουσα ΣΧΟΛΗΣ) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για το φαινόμενο της έμφυλης βίας, στο προσωπικό του Νοσοκομείου, από το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης σε συνεργασία με τη Διοίκηση και την Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΓΝΤρίπολης.

 

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

"Το Συμβουλευτικό Κέντρο Τρίπολης σε συνεργασία με τη Διοίκηση και την Κοινωνική Υπηρεσία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης προσκαλεί το προσωπικό του Νοσοκομείου, σε συνάντηση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για το φαινόμενο της έμφυλης βίας,που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 12:30μ.μ,στην αίθουσα συνελεύσεων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Θα μιλήσουν η Αγγελική Χριστοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, η Θεοδώρα Τσαούση, Ψυχολόγος και η Ελένη Μητροπούλου, Νομικός του Συμβουλευτικού Κέντρου Τρίπολης, που εντάσσεται στο δίκτυο υποστηρικτικών δομών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.