Διαφορα

Επί τάπητος η καταγραφή της εκκλησιαστικής περιουσίας

Το θέμα της καταγραφής της εκκλησιαστικής περιουσίας συζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στη συνάντηση τους στα Ιωάννινα.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που έκανε ο πρωθυπουργός στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ιωαννίνων.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες με το θέμα της καταγραφής της εκκλησιαστικής περιουσίας ασχολούνται ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και τεχνοκράτες της Αρχιεπισκοπής.

 

Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του εξήρε την πολύτιμη συνεισφορά της «Αποστολής» και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

 

Ο πρωθυπουργός, ο Αρχιεπίσκοπος, οι υπουργοί Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος συζήτησαν για λίγη ώρα και στη συνέχεια γευμάτισαν μαζί με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης.

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.