Διαφορα

Μπαλατσινού - Κικίλιας στη Στεμνίτσα!

Η Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα τα χωριά της ορεινής Γορτυνίας το τριήμερο της 28ns Οκτωβρίου αποτέλεσαν για μια ακόμη φορά πόλο έλξης για αρκετούς διάσημους από τον χώρο της πολιτικής, αλλά και της τηλεόρασης.

 

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Β. Κικίλια και της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας Τ. Μπαλατσινού. Το ζευγάρι είχε ως έδρα για τις εξορμήσεις του την όμορφη Στεμνίτσα. Κατέλυσε στο Ξενοδοχείο «Τρικολώνιον», επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την ιστορική Δημητοάνα, επιδόθηκε σε χειμερινά σπορ στον ποταμό Λούοιο, ενώ για φαγητό επέλεξε δύο ταβέρνες... Τη «Ζέρζοβα» στο χωριό Παναγιά, την οποία τιμά δεόντως όσες φορές επισκέπτεται τη Γορτυνία και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, καθώς επίσης και την ταβέρνα του Ιωσήφ στο χωριό Μαγούλιανα.

Στα Μαγούλιανα, που είναι το υψηλότερο χωριό της Αρκαδίας, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στον υπεραιωνόβιο πλάτανο της πλατείας, καθώς και στην προτομή του Φώτιου Χρυσανθακόπουλου, γνωστού από την Ιστορία του Φωτάκου, που την περίοδο της Επανάστασης υπήρξε υπασπιστής του Θ.Κολοκοτρώνη. Μόνο το Σάββατο το πρωί, ανήμερα της 28ns Οκτωβρίου, το ζεύγος Κικίλια - Μπαλατσινού δεν ήταν μαζί. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας, την Τρίπολη, προκειμένου να παρακολουθήσει τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, ύστερα από πρόσκληση του φίλου και συναδέλφου του γιατρού και βουλευτή Κ. Βλάσση. Ο τελευταίος τον κράτησε στην Τρίπολη για καφέ μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Στην παρέα τους ήταν επίσης ο πρώην δήμαρχος της πόλης Γ. Σμυρνιώτης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.