Διαφορα

O Δήμος Γορτυνίας στο 9ο Φεστιβάλ Μελιού

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στο «9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που θα πραγματοποιηθεί στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Θα έχουν δικό τους περίπτερο για την προβολή και προώθηση του εξαιρετικού μελιού της Γορτυνίας στους φορείς της μελισσοκομίας καθώς και στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

 

"Καλούνται οι παραγωγοί-μελισσοκόμοι της Γορτυνίας, που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2017.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: 2797022700, fax: 2797024401

Η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και παράλληλα της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Γορτυνίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, ενώ οι παραγωγοί που θα λάβουν μέρος στην έκθεση καλούνται να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο της ΔΗΚΕΓ με την εθελοντική δωρεά προϊόντων στα προγράμματα στήριξης απόρων.

Γραφείο Τύπου 

Δήμου Γορτυνίας / ΔΗΚΕΓ"

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.