Διαφορα

Αγριογούρουνο επιτέθηκε και τραυμάτισε κυνηγό

Δέχτηκε δυο απανωτές επιθέσεις από το ογκώδες θηλαστικό, που "κάρφωσε" τους χαυλιόδοντές του στον αριστερό του μηρό.

 

Η ψυχραιμία του έσωσε έναν έμπειρο κυνηγό που βρέθηκε αντιμέτωπος με το αγριογούρουνο, το οποίο κυνηγούσε στην περιοχή «Κάστρο» κοντά στην κοινότητα Ραφτόπουλο της Τριφυλίας. Αν και βγήκε νικητής από τη μάχη, όμως, η ζωή του κινδύνευσε άμεσα.

 

Ο κυνηγός δέχτηκε δυο απανωτές επιθέσεις από το ογκώδες θηλαστικό και ξέφυγε από την πρώτη. Στην δεύτερη, όμως, το αγριογούρουνο έπεσε πάνω του και, αν και πρόλαβε να το πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής, «κάρφωσε» τους χαυλιόδοντές του στον αριστερό του μηρό!

 

Το τραύμα ήταν βαθύ και ο κυνηγός κινδύνευσε από την αιμορραγία. Ωστόσο, ένας άλλος κυνηγός τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Για λίγες ημέρες, πάντως, θα πρέπει να ξεχάσει τις όποιες δραστηριότητές του καθώς οι γιατροί του συνέστησαν ακινησία και, φυσικά, αποχή από το… κυνήγι!

 

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.