Διαφορα

Έρχεται ο κυκλώνας Ζήνωνας- Δείτε τον χάρτη

Ενώ η Ευρυδίκη, εξακολουθεί να επηρεάζει τη χώρα μας, αποδεικνύεται πως είναι μέρος ευρύτερου κυκλώνα με το όνομα Ζήνωνας.

 

Από τις πρωινές ώρες, βροχές και ισχυρές καταιγίδες πλήττουν τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονίας και τη Θεσσαλίας. τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και σε λίγες ώρες θα πλήξουν περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

 

Ο Ζήνωνας λοιπόν θα επισκεφθεί για τα καλά περιοχές της χώρας μας, ωστόσο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από τώρα την ακριβή πορεία που θα ακολουθήσει. Κυκλώνες τέτοιου τύπου έχει επικρατήσει να ονομάζονται medi-canes, σύνθεση των λέξεων Mediterranean και hurricanes, συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις.

 

Την Παρασκευή 17/11 οι ισχυρές βροχές θα συνεχιστούν σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

 

Από τον μεσογειακό αυτόν κυκλώνα επηρεάζονται επίσης το Ιόνιο και η Δυτική Ελλάδα.

 

ΠΗΓΗ: meteo.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.