Διαφορα

O Ζαν Πολ Γκοτιέ με φούστα από τη Βυτίνα!

Ο πασίγνωστος Γάλλος σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες φημισμένου περιοδικού και φόρεσε παραδοσιακή φούστα από τη Βυτίνα Γορτυνίας!

 

Στο τεύχος του περιοδικού της Aegean Airlines που κυκλοφορεί για το μήνα Νοέμβριο, ο σχεδιαστής που εισήγαγε στη μόδα τις φούστες για άνδρες, έχει παραχωρήσει συνέντευξη για την αγαπημένη του Ελλάδα και στην κεντρική φωτογραφία λανσάρει φούστα με προέλευση τις παραδοσιακές στολές από τη Βυτίνα Αρκαδίας!

"Με τσόχινη φούστα από τη Βυτίνα Γορτυνίας, που μαζί με την αντίστοιχη φέρμελη αποτελούσαν την επένδυση της επίσημης εκδοχής της φουστανέλας...", γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό στη λεζάντα του!

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ στη συνέντευξή του αναφέρεται στον έρωτα που έχει για την Ελλάδα, στο μοναδικό μπλε και άσπρο των Κυκλάδων καθώς και στους Έλληνες που εφηύραν τα πάντα!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.