Διαφορα

Δεν κινδυνεύει η 1η κατοικία της λαϊκής οικογένειας

«Το 70% της πρώτης κατοικίας προστατεύεται επαρκώς» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ σημείωσε ότι κατανοεί τις εντάσεις στους πλειστηριασμούς.

 

«Δεν θα βγει σε πλειστηριασμό καμία πρώτη κατοικία λαϊκής οικογένειας» ξεκαθάρισε ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε:

«Είναι κατανοητή η ένταση σε ένα βαθμό για τους πλειστηριασμούς, αλλά θα πρέπει αυτοί που διαμαρτύρονται να καταλάβουν για ποιες κατοικίες μιλάμε, για ποια χρέη μιλάμε. Είναι διαφορετικό να εκπλειστηριάζονται βίλες αξίας 1 εκατ. ευρώ και διαφορετικό η πρώτη κατοικία μιας λαϊκής οικογένειας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει τους συμβολαιογράφους και τη διαδικασία των πλειστηριασμών και ταυτόχρονα να μην οξύνει τις εντάσεις. Θα πρέπει όμως να ελεγχθεί αν η αστυνομία ξεπέρασε το ρόλο της».

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.