Διαφορα

Kαταγγελίες εναντίον της ΤΕΡΝΑ Α.Ε για "αθέμιτες πρακτικές"

Ο Γιώργος Μπέζος, Διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, επανέλαβε τις καταγγελίες του περί των πρακτικών που ακολουθεί η εταιρεία-ανάδοχος του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων και στις 3 Ιανουαρίου.

Οι επανειλημμένες αναρτήσεις του κ. Μπέζου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε σχέση με το ακανθώδες ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, φαίνεται πως έχουν στόχο την προστασία της Παλαιόχουνης Αρκαδίας, η οποία αποτελεί τον τόπο καταγωγής του κ. Μπέζου. 

 

Εδώ μπορείτε να δείτε  τις αναρτήσεις του κ. Μπέζου:

 

 

 

 

 

 

Η επίσημη θέση της εταιρείας, εαντίον της οποίας στρέφονται οι δημοσιεύσεις αυτές είναι πως «Η ΤΕΡΝΑ δεν αντιδικεί με πολίτες από θέση Αρχής». Επιπρόσθετα, η εταιρεία θεωρεί πως οι καταγγελίες του κ. Μπέζου δεν έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα και είναι στον..."αέρα".

 

Περιφέρεια Πελοποννήσου και Υπουργείο Υγείας, επισήμως, δεν ασχολούνται με το θέμα. Ωστόσο, κυρίως το Υπουργείο, προβληματίζεται από το γεγονός πως ένας Διοικητής Νοσοκομείου έχει προβεί σε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, χωρίς να στοιχειοθετεί πλήρως τα λεγόμενά του.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.