Διαφορα

Αναπαλαιώνεται το παλαιο Γυμνάσιο Λεωνιδίου

Υπογράφηκε την Πέμπτη (11/1), η Σύμβαση Κατασκευής του έργου "Αναπαλαίωση κτιρίου παλαιού Γυμνασίου Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας".

 

Υπογράφηκε σήμερα, 11-01-2018, στο γραφείο του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας, η Σύμβαση Κατασκευής του έργου «Αναπαλαίωση κτιρίου παλαιού Γυμνασίου Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας», προϋπολογισμού 1.650.000,00€, στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο "Κέντρο Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων για τη Διαχείριση Αποθέματος Βιόσφαιρας Ανατολικής Πελοποννήσου» ενταγμένης στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», με κωδικό ΟΠΣ 5001524, μεταξύ του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπου Λυσίκατου, (Κύριος του Έργου) του Γενικού Διευθυντή της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κ. Μαρίνη Μπερέτσου (Φορέας Υλοποίησης) και του εκπροσώπου της αναδόχου Εταιρίας κ. Ευσταθίου Κοκκίνη.

Το έργο αφορά στην αναπαλαίωση του κτιρίου του Παλαιού Γυμνασίου Λεωνιδίου και την επανάχρησή του ως κέντρο διαχείρισης του αποθέματος βιόσφαιρας της Ανατολικής Πελοποννήσου και τέλεσης πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, στο οποίο η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος συνδυάζεται με την έρευνα, την εκπαίδευση, την επίδειξη, την τοπική συμμετοχή και την αειφόρο ανάπτυξη.

 

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες ΕΔΩ.

Πηγή: lewnidion.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.