Διαφορα

Την κόψαμε κι εμείς!

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, ο ραδιοφωνικός σταθμός Arcadia 93.8 και τα... "αδελφάκια" του, το arcadiasports.gr και το arcadia938.gr, έκοψαν την πίτα τους για το 2018.

Μετά από μια πλήρως αδιάβλητη διαδικασία, της οποίας η νομιμότητα δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν, τα δυο φλουριά "έπεσαν" στον Κώστα Καψιμάλη - έναν εκ των εμπνευστών της δημιουργίας του σταθμού και των ενημερωτικών sites - και στον Φίλιππο Σαλαπάτα, τον φωτογράφο μας.

Κάπως έτσι, μπαίνουμε στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας, πάντα σε εγρήγορση και έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τα πιο απαιτητικά ψυχαγωγικά και ενημερωτικά γούστα των ακροατών και αναγνωστών της Αρκαδίας και όχι μόνο...

Άλλωστε, μοναδικός μας στόχος είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη και ενδιαφέρουσα εμπειρία για όσους μας εμπιστεύονται...

Χρόνια μας πολλά, λοιπόν, με δουλειά, υγεία και πρόοδο, όχι μόνο για εμάς, ελπίζουμε και για τη... χώρα!

* Ευχαριστούμε πολύ το ζαχαροπλαστείο "Λάκης" για την εξαιρετική, για μία ακόμα χρονιά, βασιλόπιτα, καθώς και το "Οινοποιείο Τρουπή" για το υπέροχο κρασί!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.