Διαφορα

Διχασμένη η κοινή γνώμη στην Τρίπολη περί προσφύγων

Αυτό προκύπτει από την εξέταση της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης που διεξήγαγε ο arcadia938, σε συνδυασμό με το αντίστοιχο "ρεπορτάζ δρόμου" του σταθμού.

Επιπρόσθετα, καθίσταται σαφές πως υπάρχουν "κενά" στην ενημέρωση των πολιτών της Τρίπολης, σχετικά , με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να φιλοξενηθούν 240 πρόσφυγες στην πόλη, μέσω προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε.

 

Συνεπώς, θα πρέπει η Δημοτική μας Αρχή να μεριμνήσει σχετικώς, φροντίζοντας, λόγω της ιδιαίτερα ευαίσθητης φύσεως του ζητήματος, η όποια ενημέρωση να είναι σαφής και να μην επιτρέπει παρερμηνείες.

 

Για την ιστορία, το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης παρουσιάζει το 55% των συμμετεχόντων να συμφωνεί με την απόφαση του Δήμου, το 43% να διαφωνεί, ενώ ένα 2% δεν παίρνει θέση.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.