Διαφορα

Οικονομικός έλεγχος στην Κυνηγετική Ομοσπονδία

Ξεκίνησε στις 9 Φεβρουαρίου 2018 οικονομικο-διαχειριστικός έλεγχος για τα έτη 2016 και 2017 στην Γ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

 

Ο έλεγχος θα διεξαχθεί από τριμελείς επιτροπές που διορίστηκαν από τη τη Διεύθυνση Συντονισμού και Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου.

 

Όπως αναφέρουν τα σχετικά έγγραφα, η επιτροπή ελέγχου θα έχει ολοκληρώσει και υποβάλλει την έκθεσή της το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου 2018, οπότε και θα δημοσιοποιηθεί το πόρισμά της.

 

Από την πλευρά της, η Γ' Κυνηγετική Ομοσπονδία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως "Ρόλος της προσωρινής διοικητικής και διαχειριστικής επιτροπής είναι να ξεκαθαρίσει επιτέλους το οικονομικό και διαχειριστικό τέλμα που επί 13 συναπτά έτη ταλαιπωρεί την Ομοσπονδία".

 

Να θυμίσουμε, πως με απόφαση του ελληνικού δημοσίου, η Γ' Κυνηγετική Ομοσπονδία διοικείται προσωρινά από άτομα που ορίστηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να υλοποιήσουν τον ως άνω έλεγχο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.