Διαφορα

Συλλήψεις για παράνομο κυνήγι στην Αρκαδία

Οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, την Τρίτη 20/2 κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων τους εντόπισαν δύο άτομα για παράνομο κυνήγι, στην περιοχή της Μεγαλόπολης.

 

"Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Ηλιόπουλος Γεώργιος και Παναγιώτου Γεώργιος, κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων τους στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης και συγκεκριμένα στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι Αρκαδίας και περί ώρα 21:00 εντόπισαν να κινείται ένα όχημα στο οποίο ο συνοδηγός κρατούσε κυνηγετικό όπλο το οποίο έφερε ενσωματωμένο φορητό προβολέα με τον οποίο φώτιζε στα χωράφια ψάχνοντας για θήραμα. Αφού το παρακολούθησαν για λίγο στη συνέχεια το σταμάτησαν και στον έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η κυνηγετική καραμπίνα με τον ενσωματωμένο προβολέα που χρησιμοποιούσε ο συνοδηγός έφερε 3 φυσίγγια-μπίλιες κατάλληλα για θήρευση αγριόχοιρου.

 

 

Στην συνέχεια οι θηροφύλακες προέβησαν στην κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας (αυτοκίνητο, καραμπίνα, προβολέας, φυσίγγια) και οδήγησαν τα δύο άτομα αυτά στο Α/Τ Μεγαλόπολης, από όπου με εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας Τρίπολης αφέθησαν ελεύθεροι. Στη συνέχεια υπεβλήθη εναντίον τους η σχετική μήνυση για παράνομη θήρα όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα."

 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.