Διαφορα

Έβαψαν με σπρέι κτίρια στην Καρύταινα

Βανδαλισμοί από αγνώστους στην Καρύταινα.

"Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς κάποιος ντόπιος επισκέπτης, σίγουρα με βοήθεια φίλων, εξέφρασε τις παρακάτω καλλιτεχνικές του ανησυχίες, στην πόρτα και στην αποθήκη της εκκλησίας, σε τέντα Καρυτινού και στην βρύση της εισόδου της Καρύταινας.

Σύμφωνα με την σύγχρονη ψυχολογία η πράξη του αυτή είναι αποτέλεσμα ενός από τα παρακάτω:

1. Σαν τυπικός άνθρωπος των σπηλαίων ο εγκέφαλος του είναι υπανάπτυκτος.

2. Πίσω απο την μάσκα του μάγκα και του νταή κρύβεται μια καταπιεσμένη και ανασφαλής προσωπικότητα με προβληματική παιδική ηλικία.

3. Η επιμονή του στο σχήμα και στο μέγεθος της δημιουργίας του αποκαλύπτει τις προσωπικές του ελλείψεις.

 

 

Εμείς να του ευχηθούμε οι ενέργειες που κάνουμε για την ανεύρεσή του να μην καρποφορήσουν (αν και όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα φανεί άτυχος ως προς αυτό). Του υποσχόμαστε όμως ότι θα το μάθει πρώτος αυτός και η οικογένεια του πριν την μήνυση για φθορά παραδοσιακού οικισμού και προσβολή δημοσίας αιδούς των κατοίκων της Καρύταινας.

Όποιος βέβαια έχει πληροφορίες για το συμβάν αυτό παρακαλούμε να αποτανθεί στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Κοινόν Καρυτινών" (τηλ 6945 49 19 06)

 

Επειδή όμως είμαστε και μεγαλόψυχοι και λόγω του ότι θέλουμε να πιστεύουμε ότι μόνο σατυρική πρόθεση είχε εν μέσω καρναβαλιού, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για την διόρθωση της ζημιάς και το θέμα θα ξεχαστεί."

 

 

Εκ του Πολιτιστικού Συλλόγου "Κοινόν Καρυτινών"

 

 

 

ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.