Διαφορα

winamp wmp real qt

Δωρεάν εισιτήριο 500 ευρώ για 30 ευρωπαϊκές χώρες σε νέους

Μετά από πρωτοβουλία του #DiscoverEU, εγκρίθηκε από την Κομισιόν προϋπολογισμός για δωρεά 30.000 εισιτηρίων της Interail σε νέους που κλείνουν τα 18.

Δωρεάν εισιτήριο αξίας 500 ευρώ για ταξίδι σε 30 ευρωπαϊκές χώρες σκοπεύει να δώσει η Κομισιόν αυτό το καλοκαίρι σε 30.000 νέους άνω των 18. 

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση αυτού του ποσού. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να γαλουχηθούν οι νέοι με μία "ευρωπαϊκή ταυτότητα" ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη. 

 

Δικαιούχοι είναι νέοι άνω των 18 από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κάρτα μπορεί επιπλέον να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά σε μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρες εκτός του δικτύου της Interail, σε Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Μάλτα και Κύπρο.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς να τα αποκτήσετε θα ανακοινωθούν στο www.youdiscover.eu και στη facebook σελίδα @youdiscoverEU.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.