Διαφορα

Κανονισμός καθαριότητας στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας εφαρμόζει τον Κανονισμό Καθαριότητας και Προστασίας του Περιβάλλοντος, σε περιοχές εντός ορίων του οικισμού.

Εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας και Προστασίας του Περιβάλλοντος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Απόφαση Δ.Σ. 185/2011)

 

Με αφορμή την χρονική περίοδο που διανύουμε κατά την οποία πραγματοποιούνται εργασίες κλαδέματος δέντρων , θάμνων κ.λ.π. σε εντός ορίων οικισμού περιοχές, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Β. Κυνουρίας:

 

Τα προϊόντα κλαδέματος δέντρων, θάμνων κ.λ.π, δεν απορρίπτονται στους κάδους απορριμμάτων και δεν εγκαταλείπονται στους δρόμους .  

Συσκευάζονται σε ελαφρά δέματα , δεμένα με ανθεκτικό σχοινί ή σύρμα, για την εύκολη φόρτωσή τους και φυλάσσονται εντός των ιδιοκτησιών.

Τα  δέματα θα παραλαμβάνονται από το τμήμα καθαριότητας του Δήμου, κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα : 27550 22446 και 27550 23377.

 

Το  πλήρες κείμενο του κανονισμού καθαριότητας  μπορείτε να το αναζητήσετε προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά, τόσο στο τμήμα καθαριότητας ανακύκλωσης και πράσινου του Δήμου όσο και στο διαδικτυακό τόπο https://diavgeia.gov.gr/decision/view/45ΟΗΩ9Ψ-ΩΚ1.

 

Επισημαίνουμε ότι για παραβάσεις των διατάξεων του κανονισμού καθαριότητας προβλέπονται κυρώσεις.  

 

Επειδή μέριμνα όλων μας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας καθώς και η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού μας περιβάλλοντος, παρακαλούμε για την συνεργασία σας και την εφαρμογή του κανονισμού. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.