Διαφορα

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου για την "Προστασία δεδομένων"

Από τις 25 Μαϊου 2018, θα ξεκινήσει η εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα θα πρέπει να προσαρμοστούν στις διατάξεις του

Με αυτό το δεδομένο, το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, για τα μέλη του αλλά και το κοινό, σχετική με την προστασία των δεδομένων.

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων GDPR 2016/679: Απαιτήσεις εφαρμογής», την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη). 

 

 

Ο εισηγητής της εκδήλωσης κ. Π.Α. Θεοφανόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ελέγχων & Πιστοποιήσεων «Eurocert», θα παρουσιάσει αναλυτικά τις βασικές απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, καθώς και των ουσιωδών ενεργειών συμμόρφωσης, τις οποίες οφείλουν να υλοποιήσουν οι επιχειρήσεις εν όψει της εφαρμογής του την 25/5/2018.

 

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.