Διαφορα

Θεματικό πάρκο Ελιάς στο 'Αστρος

Στο ΕΠΑΛ Άστρους δημιουργείται θεματικό πάρκο Ελιάς το οποίο θα αποτελεί σημείο προορισμού και μεγάλης επισκεψιμότητας.

Το πρώτο στάδιο εργασιών για τη δημιουργία του Θεματικού Πάρκου Ελιάς, στο ΕΠΑ.Λ. Άστρους, τελείωσε με επιτυχία και με εντυπωσιακά αποτελέσματα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας.

Μεταφυτεύτηκαν στο χώρο του Πάρκου οι δέκα πρώτες υπεραιωνόβιες ελιές, ηλικίας 1500 τουλάχιστον χρόνων,  ενώ παράλληλα έχει συγκεντρωθεί ένας σημαντικός αριθμός μοναδικών και σπάνιων αντικειμένων, εργαλείων και μηχανημάτων, συνυφασμένων με την καλλιέργεια και επεξεργασία της ελιάς, τα οποία μετά την απαραίτητη συντήρηση θα εκτεθούν στην κατάλληλη και οριστική τους θέση.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας , την ευγενική τους δωρεά λιόδεντρων, εργαλείων και μηχανημάτων καθώς και τη σημαντική τους βοήθεια, έως σήμερα, τους συμπολίτες μας:

κ. Βασίλειο Φάκλαρη

κ. Σωτήριο, Αναστάσιο και Δημήτριο Καψάλη

κ. Ευάγγελο και Ιωάννη Θεοδωρόπουλο

κ. Καρρά-Θεοδωροπούλου Ελένη

κ. Δημήτριο Καμπουρολιά

κ. Νικόλαο Δαλιάνη

κ. Παναγιώτη και Αναστάσιο Φάκλαρη

κ. Δημήτριο Κοδέλλα

κ. Νικόλαο Τσάφο

κ. Βασίλειο Γαλάνη

κ. Λάμπρο Κουρόγιωργα

κ. Δημήτριο Βλάχο

κ. Ευστράτιο Μπάρλα

κ. Ηλία Καραγιαννη

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά: τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, την οικογένεια Αβραντίνη, τη Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Γιαννούκου και τους ενοικιαστές των ελαιοκτημάτων.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.