Διαφορα

"Bούλιαξε" η Πλατεία Βαλτετσίου ελέω Λαϊκής (photos)

Πολλοί Τριπολίτες έσπευσαν, τη Μεγάλη Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018, να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το Πασχαλινό Τραπέζι από τη Λαϊκή Αγορά της Πλατείας Βαλτετσίου

 

Παρά το γεγονός πως δεν προσήλθαν όλοι οι παραγωγοί που καταλαμβάνουν τις θέσεις πώλησης προϊόντων, όπως έχουν καθοριστεί από τη δημοτική αρχή, ο κόσμος ήταν πολύς και, φυσικά, σημειώθηκε και το.."απαραίτητο" μποτιλιάρισμα των οχημάτων που κινήθηκαν μέσω της οδού Καλαμών.

 

Oι γύρω δρόμοι, δε, παρουσίαζαν το γνωστό φαινόμενο του "άναρχου" παρκαρίσματος, πολύ κοινό στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

 

 

Από εκεί και πέρα, όπως μας επεσήμαναν καταναλωτές αλλά και έμποροι, οι τιμές των ειδών της Λαϊκής Αγοράς κυμαίνονται στα ίδια με πέρσι επίπεδα, ενώ σε κάποιες κατηγορίες προϊόντων υπάρχουν και σημαντικές μειώσεις.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.