Διαφορα

winamp wmp real qt

Αρκαδία: Υποχρεωτική διετής προσχολική αγωγή

Άμεση υλοποίηση της διετούς υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης (από το σχολικό έτος 2018-19) στα νηπιαγωγεία της Αρκαδίας.

Συνεδρίασε την Τρίτη 10-4-18 η Τριμελής Επιτροπή του Ν.4521/18 με πρόεδρο τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Αρκαδίας κ. Γκέσουρα Φώτιο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μαρκόπουλο Κωνσταντίνο και τους Δημάρχους του Νομού Αρκαδίας.

 

Η επιτροπή συμφώνησε στην άμεση υλοποίηση της διετούς υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2018-19 σε όλα τα νηπιαγωγεία της Αρκαδίας.

Η απόφαση αυτή αποτελεί δικαίωση για τους Νηπιαγωγούς, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών και τη ΔΟΕ που εδώ και δεκαετίες είχαν ως κύριο και πάγιο αίτημα τη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση.

 

Αποτελεί νίκη όλης της εκπαιδευτικής κονότητας αλλά και της κοινωνίας.

 

ΥΓ.: Ευχαριστούμε τον Διευθυντή Εκπαίδευσης, κ. Γκέσουρα Φώτιο, γιατί υιοθέτησε και στήριξε τις αποφάσεις του Συλλόγου και της ΔΟΕ.

 

 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.