Διαφορα

Κατάργηση παράβολου από τον ΕΟΠΠΕΠ

Ηλεκτρονικά θα χορηγείται στο εξής η Βεβαίωση Πιστοποίησης καθώς καταργήθηκε το παράβολο από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Ηλεκτρονικά θα χορηγείται η Βεβαίωση Πιστοποίησης σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης, μετά από σχετική πρόταση του ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ, η οποία προωθείται για δημοσίευση στο ΦΕΚ καταργείται το παράβολο 10 € που κατέβαλαν οι δικαιούχοι απόφοιτοι ΙΕΚ προκειμένου λάβουν τη "Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης", μετά την έκδοση από τον Οργανισμό των αποτελεσμάτων από τις σχετικές εξετάσεις πιστοποίησης.

 

Επίσης καταργείται το παράβολο 10 € που κατέβαλαν οι δικαιούχοι απόφοιτοι ΙΕΚ προκειμένου λάβουν αντίγραφο "Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας και κατάρτισης επιπέδου 5", σε περίπτωση απώλειας του πρωτότυπου διπλώματος.

 

Η "Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης" αποφοίτων ΙΕΚ θα χορηγείται πλέον ηλεκτρονικά από τον ΕΟΠΠΕΠ.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.