Διαφορα

Το... πουλάκι σου και σ' άλλη παραλία! (photos)

Είτε το αγαπήσαμε, είτε το μισήσαμε... το ροζ πουλί ήρθε για να μείνει!

 

Πριν από ένα χρόνο -συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2017- σχεδόν όλες οι παραλίες της Ελλάδας πήραν ένα... ροζουλί χρώμα! Τι είχε συμβεί; Μα, ήρθαν στη χώρα μας τα μαγευτικά πτηνά! Αυτό έγινε. Μόνο που, εδώ, δεν πρόκειται απλά για ένα αποδημητικό είδος. Εδώ πρόκειται για μία "λαίλαπα" και μάλιστα με χρώμα!

 

Ήταν παντού! Ήταν σε παραλίες, σε πλαζ, σε πισίνες, σε κρουαζιερόπλοια, σε λίμνες... Ήταν παντού! Και ήταν η αιτία, για την οποία οι μικροί μπόμπιρες "τραβολογούσαν" τον μπαμπά στο κατάστημα πώλησης αξεσουάρ για την παραλία! Ήταν η αιτία, για την οποία "μπούκωνε" το οικογενειακό αλλά και το εργένικο αυτοκίνητο! Ήταν η αιτία, που σε έκανε να γελάς, αν φύσαγε λίγο παραπάνω ο αέρας κι έχανε η οικογένεια το καινούριο "κοσκινάκι" της! Ήταν ένας τέλειος συνοδός για τις ασυνόδευτες δεσποινίδες και τους κεφάτους εργένηδες στην παραλία!

 

Ήταν ο λόγος, που ένιωθες αηδία για την έλλειψη της διαφορετικότητας και την επιβεβαίωση της ψυχολογίας της μάζας: "Τι φάση! Τι ωραίο και βολικό! Τέλειο! Πω, καλά, δεν παίζει να χωράει στο αμάξι, αλλά δε λέει να μην πάρουμε"!

 

Η "μόδα" του flamingo ξεκίνησε το 2015 στις ΗΠΑ και μέσα από ένα επιχειρηματικό τρικ, που κατεργάστηκε ένα μεσιτικό γραφείο, το οποίο και δώρισε σε κάθε του πελάτη και ιδιοκτήτη πισίνας έναν λευκό, φουσκωτό κύκνο! Η κίνηση αυτή έμελλε να είναι η απαρχή της μεταγενέστερης "ροζ φρενίτιδας", καθώς σε πρωταρχικό στάδιο οι αστέρες του Χόλιγουντ, οι αστέρες της μουσικής και όλοι σχεδόν οι πλούσιοι δημοσίευαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι από μία φωτογραφία με τον λευκό, φουσκωτό κύκνο τους!

 

Για να έρθει γρήγορα η αυστραλιανή εταιρία "Sunnylife", να αρπάξει τη "χρυσή" αυτή ιδέα, να της δώσει ροζ χρώμα, μορφή flamingo και... "φτερά για να πετάξει" σε ολόκληρο τον κόσμο, μπαίνοντας σε κάθε σπίτι, κατάστημα, γραφείο, σχολείο, επιχείρηση, παραλία!

 

Κανείς δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τη νέα αυτή μόδα! Σχεδιαστές μόδας, σχεδιαστές και διακοσμητές εσωτερικών χώρων, ηθοποιοί και τραγουδιστές, με λίγα λόγια, άνθρωποι του διεθνούς jet set και απλοί, καθημερινοί άνθρωποι υπέκυψαν στη γοητεία του ροζ flamingo! Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε τον Luis Fonsi, ερμηνευτή του πιο επιτυχημένου παγκοσμίως τραγουδιού "Despacito" να... επιδεικνύει τα γούστα του!

 

Πού να πρωτοσταθεί κανείς; Στα σωσίβια; Μα, αυτά τα ξέρετε! Τα άλλα, όμως, τα ξέρετε; Τα μπρατσάκια και τις πετσέτες θαλάσσης; Τα συνολάκια θαλάσσης; Τα μαγιό και τις σαγιονάρες; Τις βάσεις αναψυκτικών, καφέδων και μπύρας; Τις τσάντες; Γυναικείες, παιδικές, σχολικές, αλλαγής μωρού, αποθήκευσης! Τα κοσμήματα και τις θήκες για κινητά τηλέφωνα; Τα διακοσμητικά εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων; Τα είδη οικιακής χρήσης; Τις πασχαλινές λαμπάδες; Μέχρι και τα donuts και τα τατουάζ;

 

Συγκεντρώσαμε και σας παραθέτουμε ένα μικρό κομμάτι της κυριαρχίας του ροζ πτηνού, που, όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει και, φυσικά, να κάνει ακόμα πιο ευκατάστατους τους "γεννήτορές" του, αλλά και πιο χρωματιστή τη δική μας ζωή, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε, τι "χρώμα" θα έχουν φέτος στις παραλίες της Ελλάδας!

 

Καλή διασκέδαση!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.