Διαφορα

Συγχαρητήριο μήνυμα Τσιαμούλου στους "χρυσούς" αθλητές!

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε η παράταξη "Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα" και ο επικεφαλής της Νικός Τσιαμούλος στους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους.

Η παράταξη "Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα" και ο επικεφαλής της Νικός Τσιαμούλος συγχαίρουν τους αθλητές μας Παναγιώτη Κοκκάλα και Ιωάννα Κωστοπούλου για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας.

Ο Παναγιώτης Κοκκάλας κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία TUL 3 DAN ανδρών!

Να θυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2018 ο Παναγιώτης ήρθε πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενώ το 2015 είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TKD. 

Η αθλήτρια του Α.Ο.ΠΟ.Τ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ιωάννα Κωστοπούλου κατέκτησε αρχικά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία TUL 4 DAN silver female και στη συνέχεια το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μονομαχίες +75 silver female κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά!

Ευχόμαστε ολόψυχα στους δυο Αρκάδες αθλητές να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών και των διακρίσεων και να έχουν υγεία και ευτυχία στη ζωή τους. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.