Διαφορα

Κορίνθιοι μουσικοί στον διεθνή μουσικό χάρτη!

"Τα αδέλφια από την Κόρινθο". Το άλμπουμ Rolling Days πλέει σε διεθνή ύδατα και αναμένεται να τους μετατρέψει σ΄ ένα από τα αγαπημένα ντουέτα της indie synth-pop σκηνής.

Αν οι προβλέψεις μας αποδειχθούν σωστές αυτό το ντουέτο με τη μελαγχολική πατίνα και τα κρυφά ελληνικά κύματα στην παραγωγή -που θυμίζουν στον διεθνή τύπο την μουσική pop-showgaze ένωση των Everything but the girl με τους Slowdive- θα ξεκινήσουν σύντομα το live ταξίδι τους στον πλανήτη.

Το άλμπουμ Rolling Days έχει ήδη καλυφθεί από εμβληματικούς σταθμούς όπως ο KEXP, και το όνειρό μας δεν είναι άλλο από το να τους δούμε στο Coachella.

Ο αγαπημένος Έλληνας παραγωγός Σεραφείμ και η αδελφή του Αγγελική Τσοτσώνη μετουσιώνουν ένα από τα τραγούδια τους: “Kids are made of stars and thorns”.

Τι πολύτιμο σας έμαθε η ζωή γράφοντας αυτό το άλμπουμ;

Όταν μέσα στο μυαλό σου παίζει μια δυνατή μουσική ακόμα και η πιο δυνατή παρεμβολή δεν καταφέρνει ποτέ να την κλονίσει ουσιαστικά κι αυτός είναι ο ωραιότερος τρόπος που σε κάνει να μείνεις πιστός στην ομορφιά, να χαθείς σε κάτι όμορφο.

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο www.doctv.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.