Διαφορα

"Καυτή" νύχτα στο Kallisto με γεύσεις από...Μεξικό!

Αν κάτι έλειπε από την Τρίπολη, αυτό σίγουρα είναι η... πικάντικη γεύση! Και το "Kallisto" θα βάλει "φωτιά" στην πόλη, όπως μόνο οι άνθρωποί του ξέρουν!

 

Μία διαφορετική γευστική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και να θυμούνται οι Τριπολίτες, αλλά και όλοι οι θαμώνες του "Kallisto Lounge Bar & Bistro" το βράδυ της Τρίτης (07/08).

Η κουζίνα του "Kallisto" μας βάζει "φωτιά" με πικάντικες γεύσεις από το Μεξικό, που είναι διάσημο για τρία πράγματα: την πικάντικη κουζίνα, το καλό ποδόσφαιρο και τις μαγευτικές παραλίες!

Και μπορεί το Μουντιάλ να τελείωσε, μπορεί στο Ακαπούλκο να μην πήγαμε για διακοπές, αλλά στο "Kallisto Lounge Bar & Bistro" θα φάμε μεξικάνικα και θα αναφωνήσουμε: "Hola amigos! Saludos!"

 

 

Η ομάδα του "Kallisto" σας περιμένει όλους για μία ακόμα μοναδική εμπειρία με σκοπό να αφυπνίσει όλες σας τις αισθήσεις... κι όποιος αντέξει!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.