Διαφορα

Ο "Χάρι Πότερ" διακοπές στο Costa Navarino

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Βρετανός ηθοποιός που έγινε γνωστός παγκοσμίως από τον ρόλο του στις ταινίες «Χάρι Πότερ» βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο Costa Navarino. 

Την είδηση επιβεβαίωσε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Αναστασόπουλος από την Καλαμάτα, παίκτης του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, ο οποίος πόζαρε δίπλα στον διάσημο ηθοποιό.   

Ο Ντάνιελ Τζέικομπ Ράντκλιφ όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1989 και έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο σε ηλικία 10 ετών στην τηλεταινία του καναλιού BBC One "David Copperfield" το 1999.

Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία "The Tailor of Panama". Σε ηλικία 11 ετών κέρδισε το ρόλο του Χάρι Πότερ στην πρώτη ομώνυμη ταινία και πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών για δέκα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της όγδοης και τελευταίας τον Ιούλιο του 2011. 

ΠΗΓΗ: gargalianoionline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.