Διαφορα

H Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της στο Ναύπλιο!

Μικρή απόδραση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τους γιους της στο όμορφο Ναύπλιο!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνεχίζει να ζει ένα μαγικό καλοκαίρι! 

Μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στον ΣΚΑΪ, η γνωστή παρουσιάστρια πήρε τους γιους της – τον Διονύση και τον Φίλιππο – και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τα ελληνικά νησιά. Το πρόγραμμα φυσικά έχει αμέτρητες βουτιές και παιχνίδια στην θάλασσα.

Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα, η Ντορέττα επιθυμεί να περάσει υπέροχες και ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγόρια της.

Έτσι μετά από μία μικρή απόδραση στην Μύκονο, η Ντορέττα πήρε τον Διονύση και τον Φίλιππο και πήγαν όλοι μαζί στο όμορφο Ναύπλιο. Φυσικά, μητέρα και γιοι περνούν όλη την μέρα τους στην παραλία με το μαγιό τους, χαλαρώνοντας και κάνοντας όμορφες συζητήσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, μάλιστα, μοιράζεται τρυφερές φωτογραφίες με τους άντρες της ζωής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία συνδυάζει με όμορφα μηνύματα για εκείνους.

"Να τα ακούς όταν είναι μικρά… και τότε θα σου μιλήσουν μόνοι τους όταν είναι μεγάλα…", έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ποζάρει με τον Φίλιππο στο πλευρό της.

 

Πηγή: argonafplia.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.