Διαφορα

"Ροζ" δέσμευση... πολλών αστέρων! (photos)

Τα ραβασάκια είναι ένας παλιός, μα κλασικός, τρόπος έκφρασης συναισθημάτων και... πόθου! Πόσο μάλλον, όταν η παράδοσή τους "παίζει μπάλα" μαζί με την αγαπημένη σου ομάδα!

Δεν πάνε πολλές μέρες, από τότε που η σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν ήρθε στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα και "σήκωσε την πόλη στο πόδι"! Όμως, απ' ότι φαίνεται, δεν ξεσηκώθηκαν μόνο οι φίλαθλοι της πόλης -και της φιλοξενούμενης ομάδας- αλλά και ο πόθος!

Αφού, λοιπόν, άδειασε το γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα και οι υπεύθυνοι ασχολήθηκαν με την καθαριότητα του χώρου, βρέθηκε ανάμεσα σε πλαστικά μπουκάλια κι αυτό το... ραβασάκι!

 

Ένας έρωτας, που... ξέπεσε στα σκουπίδια; Ένας "γύπας", που δεν έχει μάθει ακόμα να "πετάει" και να "χτυπάει"; Μία απρόσεχτη "Δουλτσινέα", που δε φύλαξε καλά το "ρομαντικό" μήνυμα του αγαπημένου της; 

 

Εμείς, πάντως, ευχόμαστε ο έρωτας αυτός να ολοκληρωθεί και, μάλιστα, Αστεράτα! Έτσι, για το γούρι! Και προσοχή στις παραλίες!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.