Διαφορα

Ύπαγε οπίσω μου... μανουάλι! (photos)

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης επροσήλθαμεν δια το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλεως και... κοντέψαμε να ανάψουμε και κερί!

 

Πέρασαν κιόλας 22 ημέρες, απ' όταν ολοκληρώθηκε η έκθεση, που φιλοξενούνταν στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με τίτλο "Το Ιερό Μανδήλιον"... Τα εκθέματα δεν έχουν επιστρέψει στη βάση τους. Παραμένουν στο ίδιο σημείο. Όμως απορία και "θρησκευτικόν δέος" μας προκάλεσαν τα μανουάλια, που είναι επιμελώς κρυμμένα(;) ή απλώς ξεχασμένα στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου.

Ίσως, βέβαια, να θέλουν οι υπεύθυνοι απλά να προσδώσουν ένα άλλο κύρος στις πολιτικού περιεχομένου συνεδριάσεις, που πραγματοποιούνται στον χώρο. Πιο σοβαρό -δεδομένης της ανωριμότητας και της τραγελαφικότητας που παρατηρείται ανελλιπώς σχεδόν σε κάθε Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο...

 

Όπως και να το δει κανείς, πάντως... βοήθειά μας! Κι ανάψτε και κανα κεράκι καλού - κακού, μήπως και δούμε και κανένα έργο να υλοποιείται!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.