Διαφορα

3ο Fashion Show στη Σύρο... με άρωμα ΑΡΚΑΔΙΑΣ (photos)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία DOUNAVIS GROUP διοργάνωσε το 3o Wedding To Be In Syros on the beach 2018 στην πανέμορφη παραλία της Βάρης, στην Σύρο.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018  στις 17:00 εως 23:00  πραγματοποιήθηκε το 3ο Beach Fashion Show 2018 με μόδα από την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων VIRGO by Anna Kallinikou και την εταιρεία κοσμημάτων BELLE EPOQUE & ΙΣΙΔΑ. Η επίδειξη έκλεισε με  Νυφικά της νέας collection 2019 από τον γνωστό οίκο νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ ATHENS ιδρύτριας από το 1969, της Βασιλικής(Κικής) Βούτου από την Δήμητρα Γορτυνίας (Ν.Αρκαδίας).

Ο γνωστός και καταξιωμένος σχεδιαστής νυφικών Ανδρέας Βούτος με επιδείξεις στο Λονδίνο, Μιλάνο και Νέα Υόρκη, παρουσίασε μέρος της νέας collection για το 2019. Μαζί του και ο οίκος νυφικών Βούτος με υπεύθυνη δημιουργιών  την Νάνσυ Βούτου, αλλά και η γνώστη Wedding Fashion Blogger Σιέρρα Ελένη.

Συμμετείχαν 15 γνωστά μοντέλα, μεταξύ άλλων η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΔΟΒΛΙΑΤΙΔΟΥ (πρώην παίκτρια Survivor 1, model), Τάμτα Μαστοράκη(Top Model), Jenny McCain, Αλεξάνδρα Γεωργούλη, Παπαμαργαρίτου Ξένια, Margaret D'alesio Avon, Μικαέλα Στεφάνου, Ρούσσου Σοφία-Σόνια, Μαρία Νομικού.

Την αισθητική περιποίηση ανέλαβαν  το κομμωτήριο Iosif Hair Experience και το ινστιτούτο Spa Therapies by Antonia.

Μετά το Fashion Show ακολούθησε beach party με συμμετοχή 2 χιλιάδων επισκεπτών από το  γνωστό συγκρότημα VEGAS και τον  DJ Christos Roussos.

Την παρουσίαση έκανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Σύρου (Prime Radio 100,3) Γιώργος Ρούσσος.

Την επιμέλεια της φωτογράφησης έκανε ο γνωστός και πολυβραβευμένος από την Αθήνα ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ. (KOUTROUMANOS PHOTO AGENCY) από την Δήμητρα Γορτυνίας Αρκαδίας (photo editor εφημερίδας  'ΓΟΡΤΥΝΙΑ'). Ο Βασίλης  μεταξύ των πολλών του διακρίσεων και βραβεύσεων που απέσπασε  το 2017 και 2018,  βραβεύτηκε με το μεγαλύτερο δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση από τον Κ.Κ.Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και του Πολιτιστικού συλλόγου Βάρης "Η Πανάχραντος". Διοργάνωση DOUNAVIS GROUP

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επώνυμοι, τοπικοί παράγοντες, εφοπλιστές,  επιχειρηματίες , κάτοικοι και τουρίστες της πανέμορφης Σύρου.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.