Διαφορα

Εξαήμερη εκδρομή του 2ου ΓΕΛ Τρίπολης στο Βελιγράδι

Εξαήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι θα πραγματοποιήσει η Β' Λυκειού του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης. 

Το 2ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης προκηρύσσει διαγωνισμό στο πλαίσιο της 33120/ΓΔ4/6-3-2017 (ΦΕΚ 681) του ΥΠΠΕΘ (Εκδρομές - μετακινήσεις μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων), για την πραγματοποίηση εξαήμερης εκδρομής της Β΄ τάξης του Λυκείου στo Bελιγράδι από 15 Νοεμβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου 2018  στο πλαίσιο Συμμετοχής του σχολείου στο 5ο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο με θέμα: Ρήγας Βενεστινλής, 220 χρόνια από το θάνατό του.

Οι σχετικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν στο γραφείο της Διευθύντριας του σχολείου, μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10/2018 και ώρα 12.00 σε κλειστούς φακέλους που θα φέρουν εντύπως ή με σφραγίδα τα στοιχεία του προσφέροντος και την ένδειξη «Προσφορά για την Εξαήμερη εκδρομή της, Β τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης». Εκπρόθεσμες προσφορές και αντιπροσφορές δε θα γίνουν δεκτές. Οι προσφορές που θα κατατεθούν θα ανοιχθούν ενώπιον της επιτροπής αξιολόγησης του σχολείου την ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10/2018 και ώρα 12.30 μμ.

Ενστάσεις κατά της επιλογής θα γίνονται δεκτές μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 3/10/2018 και ώρα 10.00 π.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Πέμπτη (15/11)

Αναχώρηση από Τρίπολη   στις 6.00πμ και άφιξη με ενδιάμεσες  στάσεις στη Θεσσαλονίκη ή Σέρρες –Διανυκτέρευση 

Παρασκευή (16/11)

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη ή Σέρρες-  Άφιξη στο  Βελιγράδι – Περιήγηση στην Πόλη 

Σάββατο (17/11)

Συνέδριο – Ξενάγηση στο Βελιγράδι 

Κυριακή  (18/11)

Συνέδριο-Επίσκεψη στο Νόβισαντ

Δευτέρα (19/11)

Αναχώρηση από  Βελιγράδι –Διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη ή Σέρρες 

Τρίτη (20/11)

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη ή Σέρρες – Άφιξη Τρίπολη με ενδιάμεσες στάσεις

 

ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΘΗΤΩΝ: 30

ΣΥΝΟΔΟΙ  ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: 3

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ: 

Η διαμονή των μαθητών να είναι σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια με πρωινό και ημιδιατροφή ,των συνοδών καθηγητών σε μονόκλινα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Πόλης . 

Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή , σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και ασφάλεια αστικής ευθύνης που θα καλύπτει τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Το τουριστικό γραφείο, μαζί με την προσφορά που θα υποβάλλει στο σχολείο για να αναλάβει την οργάνωση της εκδρομής, υποχρεούται να καταθέσει απαραιτήτως υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ. 

Πρέπει να υπάρχουν απαραιτήτως στο λεωφορείο το προβλεπόμενο στο άρθρο 13 Ν.711/77 δελτίο απογραφής και το δελτίο τεχνικού ελέγχου από το οικείο ΚΤΕΟ ,ζώνες ασφαλείας και να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας.

 

Στην προσφορά θα αναφέρεται το συνολικό κόστος της εκδρομής –κόστος , φόροι ,ασφάλιστρα –καθώς και το κόστος ανά μαθητή μαζί με το ΦΠΑ 

Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσης της σύμβασης και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή των μαθητών από την εκδρομή. 

Το σχολείο θα επιλέξει την καταλληλότερη προσφορά με κριτήρια οικονομικά, ποιοτικά, ασφάλειας.

Ξεναγήσεις με ξεναγό στις Πόλεις 

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 

ΚΟΥΛΟΥΡΗ Χ 

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.